VOORGERECHTEN

SMEERSELS (2 pers.)
Breekbrood Ι hummus Ι
roomboter
5
COQUILLE
2 x bloemkool Ι sinaasappel Ι
amandelen Ι crunch Ι truffeljus
14
CEASAR SALADE
(VEGETARISCH)
Kropsla Ι noten Ι gepocheerd ei
Ι Parmezaanse kaas Ι croutons Ι
bieslook dressing Ι burrata
14

ASPERGE - SCHAALDIEREN
Schaaldieren tartaar Ι gegrilde asperge Ι pannacota van asperge Ι
schuim van asperge Ι gyoza van garnaal Ι bieslook

14
RUNDER CARPACCIO
Parmezaanse kaas Ι sjalot Ι
lenteui Ι truffelsaus Ι bieslook Ι
pijnboompitten Ι rucola
14

PASTRAMI - PALING
Kingboleet Ι paling twist Ι zacht gegaarde pastrami Ι parelgort Ι truffel

14


WISSELEND VOORGERECHT
Vraag naar onze wisselend
voorgerecht
14

 

HOOFDGERECHTEN

VEGETARISCH GERECHT
Courgette Ι rendang van gele
biet Ι feta Ι bulgur Ι antiboise Ι
blauwe kaassaus
23
VIS DRIELUIK
Gamba Ι snoekbaars Ι
scholfilet Ι aubergine Ι rozeval Ι
saffraan beurreblanc
24

US BLACK ANGUS PICANHA
Sousvide gegaard Ι pastinaak Ι rösti Ι ratatouille van linzen Ι tsuyu saus

24
WISSELEND HOOFDGERECHT
Vraag naar onze wisselend
hoofdgerecht
25
TOURNEDOS (200 GRAM)
Gegrilde kingzwam Ι linzen
ratatouille Ι pastinaak Ι rösti Ι
fivespices jus
35
ZEETONG (500 gram)
À la meunière gebakken Ι
boterjus Ι citroen Ι aubergine Ι
rozeval
40
SPICEY SPIRAAL FRIET
Met onze bekende frietsaus
4

 

NAGERECHTEN

PORNSTAR MARTINI
Limoen Ι passie vrucht Ι
merinque Ι vanille
10
WISSELEND NAGERECHT
Vraag naar onze wisselend
nagerecht
10
DAME BLANCHE 2.0
Aan tafel gesmolten pure
chocolade Ι nootjes Ι vanille-ijs Ι
chocolade saus
12,5
KAASPLANKJE
Lokale en buitenlandse kazen
van fromagerie Bon uit Leiden Ι
pruimen compôte Ι
kletzenbrood Ι La trappe
biergelei
15

 

CHEFS MENU

ASPERGE - SCHAALDIEREN
Schaaldieren tartaar Ι gegrilde asperge Ι pannacota van asperge Ι
schuim van asperge Ι gyoza van garnaal Ι bieslook


Wijnsuggestie : Riesling Hessenstein, Rheingau, Duitsland


PASTRAMI - PALING
Kingboleet Ι paling twist Ι zacht gegaarde pastrami Ι parelgort Ι truffel


Wijnsuggestie : Nero d’avola U Munti, Sicilie Italie


US BLACK ANGUS PICANHA
Sousvide gegaard Ι pastinaak Ι rösti Ι ratatouille van linzen Ι tsuyu saus


Wijnsuggestie : Malvasia nera, Talo, Puglia, Italie


CHOCOLADE
Vloeibare chocolade soufflée Ι witte chocolade ganache Ι ananas


Wijnsuggestie : Dona Helena, Moscatel, Setubal, Portugal

 

 

4-gangen menu  € 45,-

5-gangen menu  € 55,-

6-gangen menu € 65,-