VOORGERECHTEN

3 VEGETARISCHE BITES
(op veler verzoek weer terug op de kaart)
Risotto bitterbal met blauwe kaas Ι frisse groene gazpacho en burrata Ι crème brûlée van geitenkaas
14
RUNDER CARPACCIO
Runderzijlende Ι truffelsaus Ι
pijnboompitten Ι Parmezaanse kaas Ι
bieslook Ι lente-ui Ι sjalot
14
WILDPROEVERIJ
Eendenrilette met gerookte
gans Ι ganzenlever mousse Ι
preiselbeerencompôte Ι gebraden
parelhoender Ι zuurkoolsalade Ι crème brûlée van eendenlever Ι
gemarineerde pruimen Ι mousse van
ree Ι schorsenerenchips Ι wildsoep
15
VISLUIK
Forelmousse Ι luchtige tomaat Ι
gerookte zalm Ι bieslook Ι wakamé Ι
schorseneren chips Ι
Hollandse garnalen
15
WISSELEND VOORGERECHT
Vraag naar onze wisselend
voorgerecht
Dagprijs

 

HOOFDGERECHTEN

GEBAKKEN COURGETTE
Parelgort Ι rozijnen Ι feta Ι paddenstoelen Ι tomaat Ι pompoen Ι dragonsaus Ι
croûtons
23
WISSELEND HOOFDGERECHT
Vraag naar onze wisselend
hoofdgerecht
Dagprijs
ZALMFILET
Gebakken Ι saus van Grechetto en
rucola Ι fritots van aubergine Ι
pastinaak Ι rozeval
24
HERTENRUG
Gebraden hertenrug Ι saus van wildjus
en eigen wildrub Ι stoofpeer Ι pastinaak
Ι spruitjes Ι pommes carrée Ι
haricots vert
26
TOURNEDOS (200 GRAM)
Fritots van aubergine Ι rodeport saus Ι
pastinaak Ι haricotsvert Ι pommes carée
35
ZEETONG (500 gram)
À la meunière gebakken Ι boterjus Ι
citroen Ι haricots vert Ι
pastinaak Ι rozeval
42
SPICEY SPIRAAL FRIET
Met onze bekende frietsaus
5

 

NAGERECHTEN

LEMON MERINGUE TAART
Limoentaart Ι speculaasijs Ι vanillesaus
10
WISSELEND NAGERECHT
Vraag naar onze wisselend
nagerecht
10
DAME BLANCHE
Hazelnoot Ι warme chocoladesaus Ι
tuille Ι slagroom Ι vanille-ijs Ι amandel
12,5
KAASPLANKJE
Lokale en buitenlandse kazen van
Fromagerie Bon uit Leiden Ι pruimen
compôte Ι kletzenbrood Ι
La trappe biergelei
15

 

CHEFS MENU

Met 9 wild items
WILDPROEVERIJ

*Eendenrilette met gerookte gans Ι ganzenlever mousse Ι
preiselbeerencompôte
*Gebraden parelhoender Ι zuurkoolsalade
*Crème brûlée van eendenlever Ι gemarineerde pruimen
*Mousse van ree Ι schorsenerenchips
*Wildsoep Ι chantarellen Ι oesterzwam Ι truffel Ι hertpalures

U hoeft niet te kiezen uit deze proeverijen, u krijgt het allemaal.

 

HERTENRUG
Gebraden hertenrug Ι saus van wildjus en eigen wildrub Ι stoofpeer
Ι pastinaak Ι spruitjes Ι pommes carrée Ι haricots vert


LEMON MERINGUE TAART
Limoen - merinquetaart Ι speculaasijs Ι vanillesaus

 

4-gangen maand menu  € 55,-

5-gangen menu  € 65,-