AANBIEDING MENU'S

In ons web-restaurant bieden wij verschillende menu's aan. Wij streven ernaar de menu's regelmatig te wisselen zodat uw smaakpapillen keer op keer worden verrast. Wij maken gebruik van seizoensgebonden producten om de beste kwaliteit te kunnen waarborgen. Naast ons wiseelend menu bieden wij een Semi pronto menu aan. Dit menu bevat een selectie van chef Dijkstra zijn favorieten gerechten waarmee hij u graag kennis laat maken. 

Bij de menu's geldt dat u deze enkel hoeft op te warmen middels een korte en duidelijke beschrijving die geleverd wordt. Middels de beschrijving wordt u door de chef bij de hand genomen voor de opmaak van het bord en de laatste finishing touch. Vanavond bent u de chef! 

Wilt u de instructies liever van te voren doornemen? Middels de downloadknop kunt u de beschrijving vooraf inzien en eventueel voorbereidingen treffen. Indien u de beschrijving liever per WhatsApp heeft, kunt u dit middels een kort bericht aan ons laten weten. De beschrijving zal z.s.m. gestuurd worden.

 

Sale!

WARMONDSMENU 4.0

€ 35,00 € 30,00
Sale!

WARMONDSMENU 4.0

€ 35,00 € 30,00

POKEBOWL:                                                          

Tonijn l zalm l avocado l krab l wakame l sesamdressing

****

AZIATISCH GEMARINEERD RUND                             

Tempura gamba l yuzusaus l wasabichips l wasabi crumble

****

KALFSBIL

Rose gegaard l oude gerookte balsamico saus l pastinaak l haricotsverts l aardappelgratin 

****

CITRUS

Clotted cream l tuille